Home » Gezondheidsklachten & vitaliteit

Gezondheidsklachten & vitaliteit

leren leven met gezondheidsklachten, gezond leven, wat is gezond, gezond en vitaal oud worden, gezond oud worden, gezondheid en vitaliteit, fysieke en mentale gezondheidsklachten, gezondheidsklachten en vitaliteit,

Je vraagt je af hoe jij je vitaler kunt voelen omdat je gezondheidsklachten ervaart waar je het liefst van af zou willen. Wellicht herken je jezelf in één of meer van de volgende ervaringen:

- Je ervaart fysieke en/of mentale gezondheidsklachten, misschien heb je last van vage klachten of chronische klachten. Kijk hier voor veel voorkomende klachten;

- Je bent (op zich) gezond maar toch voel je je moe, je hebt pijn, stress, burn-out klachten, allergieën of je ervaart andere uit-balans-klachten;

- Jouw huisarts en specialisten hebben geen verklaring kunnen vinden voor je klachten;

- Je bent sensitief (HSP/HGP) en je zou graag willen dat je beter bestand was tegen al die prikkels;

- Je hebt een onbestemd gevoel en je weet niet hoe je dit op kunt lossen.

Kortom: je hebt behoefte aan een zinvolle impuls aan je vitale persoonlijke en/of professionele groei. Het is voor jou tijd voor een verandering, maar wat en hoe precies?

Bij Vita Tua Coaching begeleid ik je naar JOUW persoonlijke VITALITEIT

In mijn praktijk help ik mensen met uiteenlopende klachten. Door te werken met iemands persoonlijke energie, help ik hen oorzaken van disbalans op te sporen waardoor zij zich weer beter gaan voelen. Lichaam en geest komen in balans waardoor klachten verdwijnen en een mens zich (weer) vitaal voelt. Het gaat dus niet om het behandelen van alleen de symptomen, maar ook om een stukje bewustwording; wat vertelt mijn lichaam me? Soms is het tevens nodig om het lichaam te ondersteunen met voedingssupplementen: homeopathie, fytotherapie en orthomoleculaire middelen. Indien nodig, zoek ik voor jou de optimale (combinatie van) voedingssupplementen om je herstel te ondersteunen. Ook indien je medicijnen neemt, check ik het geheel of alles aansluit en past.

Tijdens mijn begeleiding is en blijft een cliënt zelf verantwoordelijk voor zijn eigen genezingsproces. Als Holistisch Therapeute ondersteun en begeleid ik dit proces met al mijn aandacht en zorgvuldigheid.

Wil je meer informatie, kijk verder op mijn website of neem contact met mij op via het contact formulier.

 

Tip

Vraag aan je werkgever om een bijdrage voor het verbeteren van je vitaliteit. Steeds meer werkgevers willen graag (preventief) investeren in vitaliteit van hun medewerkers en hebben hiervoor een budget beschikbaar. Voor bedrijven gelden dezelfde tarieven van de pakketten maar dan exclusief de BTW.