Hoe werkt een consult?

Mijn consulten vinden plaats via Skype of Zoom en duren een uur tot anderhalf uur afhankelijk van de inbreng. Dit werkt net zo effectief als fysieke ontmoeting. Via Skype of Zoom werken betekent gemak voor beiden partijen: er is geen reistijd, geen files of stress. Het enige dat je nodig hebt is een plek waar rustig kunt zitten.

Ieder consult bereid ik van te voren voor om alvast een beeld te krijgen. Tijdens het consult gaan we samen aan de slag.

Kom je voor de eerste keer?

Dan heb ik een aantal intake vragen over bijvoorbeeld medicijngebruik, oude en huidige klachten en dergelijke. Deze informatie heb ik uiterlijk twee dagen vóór de afspraak van je nodig.

Soms is één of twee consulten genoeg; soms zijn er een aantal sessies nodig (met 4 tot 6 weken tussen de afspraken); En er zijn cliënten die een paar keer per jaar een consult willen. Consulten zijn naar behoefte.

Mijn begeleiding, het proces en doel

Tijdens mijn holistische begeleiding is en blijft een cliënt zelf verantwoordelijk voor zijn eigen genezingsproces. Als Holistisch Therapeute ondersteun en begeleid ik dit proces ethisch en met al mijn aandacht en zorgvuldigheid.

Het doel is dat jij je weer gezond en vitaal voelt en dat je effectief met je eigen energie omgaat. Je voelt goed aan wat voor jou gezond is en hoe je energie wordt beïnvloedt. Je voelt je energieker, blijer, gezonder en je wordt bewuster: je gaat Vita Tua ervaren!

 

Tip

Vraag aan je werkgever om een bijdrage voor het verbeteren van je vitaliteit. Steeds meer werkgevers willen graag (preventief) investeren in vitaliteit van hun medewerkers en hebben hiervoor een budget beschikbaar. Voor bedrijven gelden dezelfde tarieven van de pakketten maar dan exclusief de BTW.

 

Wil je meer informatie?
Deze vind je op mijn website, op Instagram, facebook of je kunt contact met mij opnemen via deze link.

 

leren leven met gezondheidsklachten, moeten leven met gezondheidsklachten, omgaan met gezondheidsklachten, gezond leven, wat is gezond, gezond en vitaal oud worden, gezond oud worden, gezondheid en vitaliteit, fysieke en mentale gezondheidsklachten, gezon