Home » Medische disclaimer

Als cliënt ben en blijf je zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en je eigen genezingsproces. Als Holistisch therapeut ondersteun en begeleid ik dit proces met al mijn aandacht en zorgvuldigheid.

Mijn consulten zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde of het raadplegen van een gekwalificeerd arts maar geven energetische en natuurlijke ondersteuning aan je herstel.

Tijdens de consulten geef ik inzicht in de werking van Holistische Therapie die ik toepas. Deze informatie is GEEN medisch advies. Daar waar ik advies geef, is de informatie niet alleen- of uitsluitend bedoeld om als diagnose of behandeling van lichamelijke en/of psychische klachten of ziekte te gebruiken.  

Belangrijk om te weten:

  • ik verwijs door naar de reguliere geneeskunde waar de situatie daar ook maar enigszins om vraagt;
  • ik sluit aan op (eventueel reeds ontvangen) reguliere medische zorg om eventuele schadelijke wisselwerking en contra-indicatie te voorkomen.

Indien je medisch begeleid wordt in verband met een chronische aandoening dan kan mijn Holistische Therapie je helpen. Mijn advies is je specialist te raadplegen.

Voordat ik supplementen adviseer, check ik of deze passen bij je medische zorg en of deze je systeem versterken. Ik geef géén advies over je medische zorg en de reguliere geneeskunde: dit is iets tussen jou en je specialist. Goed overleg met je specialist of behandelend arts blijft altijd noodzakelijk.

Vita Tua Coaching aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het al dan niet bereiken van te verwachten resultaten en eventuele consequenties daarvan, ontstaan door de consulten en het al dan niet opvolgen van de adviezen. De reden hiervoor is dat het succes niet alleen wordt bepaald door de Holistische Therapie en mijn begeleiding, maar vooral door de cliënt zelf. Op Vita Tua Coaching rust slechts een inspanningsverplichting: deze voer ik op ethische wijze uit met al mijn aandacht en zorgvuldigheid.