Als cliënt ben en blijf je zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en je eigen genezingsproces. Als Holistisch therapeute ondersteun en begeleid ik dit proces ethisch en met al mijn aandacht en zorgvuldigheid.

Wat belangrijk is, is dat mijn consulten geen vervanging zijn van de reguliere geneeskunde of het raadplegen van een gekwalificeerd arts. Het geeft je energetische en natuurlijke ondersteuning aan je herstel, je gezondheid en je vitaliteit.

 

Tijdens de consulten licht ik de werking van Holistische Therapie toe.

Ik vertel over de relatie tussen lichaam en geest en wat ik bij jou vindt. Deze informatie is GEEN medisch advies. Daar waar ik advies geef, is de informatie niet alleen- of uitsluitend bedoeld om als diagnose of behandeling van lichamelijke en/of psychische klachten of ziekte te gebruiken.  

Belangrijk voor jou als cliënt om te weten is:

  • dat ik doorverwijs naar de reguliere geneeskunde waar de situatie daar ook maar enigszins om vraagt;
  • dat mijn aanpak aansluit op (eventueel reeds ontvangen) reguliere medische zorg. Dit om eventuele schadelijke wisselwerking en contra-indicatie te voorkomen;
  • voordat ik supplementen adviseer, check ik of deze passen bij je medische zorg en of deze je systeem versterken.

 

Indien je medisch begeleid wordt in verband met een chronische aandoening dan kan mijn Holistische Therapie je helpen. 

Ik geef géén advies over je medische zorg en de reguliere geneeskunde: dit is iets tussen jou en je specialist.  

 

Inspanningsverplichting

Vita Tua Coaching aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het al dan niet bereiken van te verwachten resultaten en eventuele consequenties daarvan, ontstaan door de consulten en het al dan niet opvolgen van de adviezen. De reden hiervoor is dat het succes niet alleen wordt bepaald door de Holistische Therapie en mijn begeleiding, maar vooral door de cliënt zelf. De cliënt bepaalt wat hij/zij wil en denk bijvoorbeeld ook aan inzet: wat gaat de cliënt doen met het aangereikte? Inzet is een combinatie van intentie en in beweging komen. Op Vita Tua Coaching rust slechts een inspanningsverplichting: deze voer ik op ethische wijze uit met al mijn aandacht en zorgvuldigheid.

 

leren leven met gezondheidsklachten, moeten leven met gezondheidsklachten, omgaan met gezondheidsklachten, gezond leven, wat is gezond, gezond en vitaal oud worden, gezond oud worden, gezondheid en vitaliteit, fysieke en mentale gezondheidsklachten, gezon