Home » Ervaringen

Ervaringen van cliënten

“Ik heb lange tijd griepachtige klachten gehad: snel moe, na een trap op te lopen brak het zweet me uit, irritatie in de keel, etc. Ik ben toen gedurende vijf maanden door een internist onderzocht, waarbij de resultaten van alle onderzoeken uitwezen dat alles in orde was. Laatste opmerking van de internist was: ‘het zit tussen je oren’. Tijdens een Holistisch Therapie consult werd bij mij een latent virus getest (het restant van een ooit opgelopen virus dat toch nog ergens in mijn systeem zat). Zij testte welk middel ik nodig had en circa een week later was ik van alle klachten af.” 

“Ik heb jaren geleden de diagnose ‘chronisch moe’ gekregen na uiteenlopende onderzoeken, inclusief onderzoek naar tropische ziekten. Ik had Pfeiffer gehad, dat was genezen maar er kon bij mij geen oorzaak van de vermoeidheid gevonden worden. Geen arts kon mij verder helpen. Na jaren leven met vermoeidheid, ben ik bij Vita Tua Coaching gekomen. Door Holistische Therapie behandelingen ben ik (eindelijk) niet langer chronisch moe.”

“Als kind had ik al last van allergische reacties van de huid zoals eczeem en kwamen daar reacties op parfum op een gegeven moment bij. Deze klachten zijn verdwenen door Holistisch Therapie behandelingen.”

“De lijst met voedingsmiddelen waar ik allergisch op reageerde was inmiddels erg lang geworden toen ik bij Vita Tua Coaching kwam. Bij mij moest lange tijd uitgetest worden op welk voedsel ik allergisch reageerde; dat gaat heel snel met deze methode. Vervolgens werden de oorzaken van de allergische reacties opgeruimd aangevuld met Homeopathie. En nu kan ik rustig zeggen: ik heb geen voedselallergieën meer!“;

Emotioneel Evenwicht (EE), Neuro Emotionele Integratie (NEI), INTEGRA, NLP, homeopathie, fytotherapie, orthomoleculaire ondersteuning; Persoonlijke groei  en meer vitaliteit door het oplossen van gezondheidsklachten

“Naar aanleiding van een bevolkingsonderzoek naar Osteoporose (DEXA meting) bleek mijn botdichtheid bovengemiddeld te zijn afgenomen. Tevens bleek bij bloedonderzoek het parathormoon-gehalte boven het maximum van de bandbreedte te liggen: dit leidt tot botafbraak en werkt belemmerend met betrekking tot opname van calcium in de botten. De huisarts gaf aan dat er geen bekend middel bestaat om deze waarde te verlagen. Tijdens een consult is getest of er middelen bestaan om de waarde van het parathomoon alsnog te verlagen. En dat bleek zo te zijn. Daarbij is de dosering en termijn getest. Tot grote verassing van de huisarts bleek de bloedwaarde van het parathormoon tot aan de onderkant van de bandbreedte te zijn gezakt.”