Home » Training Meer Vitaliteit

Training Meer Vitaliteit, dat is Jouw bewuste keuze

Je hebt besloten om gezonder te leven omdat je gezond en vitaal oud wilt worden. Je hebt bedacht wat je gaat doen en wat je gaat laten. Eenmaal onderweg word je geconfronteerd met voor jezelf verschuivende prioriteiten, afleidingen, tegenslagen, tegenstrijdige tips, twijfels en uiteindelijk val je weer terug in je oude gedrag. Je houd het niet vol…

Je vraagt je af:

  • Hoe hou ik de focus vast?
  • Ik wil gewoon iets hebben dat werkt, iets dat bij mij past, iets dat gewoon lukt...

Maar hoe weet je wat bij jou past?

En wat is nou eigenlijk gezond?

  • Want wat voor de één gezond is, hoeft niet voor iemand anders gezond te zijn: er is niet één aanpak die voor iederéén gezond is;
  • Gezondheid en je vitaal voelen gaan niet alléén over voldoende bewegen en gezond eten;
  • Gezondheid gaat met name over je eigen energie en hoe je hiermee omgaat: want deze energie bepaalt hoe vitaal jij je voelt, het beïnvloedt of jij je slechter voelt, of juist beter. Het is bepalend voor je gezondheidsklachten.

Je gezond en vitaal voelen bereik je door die keuzes te maken die bij jou passen: dit doe met je eigen energie.

Dit is dé training als je bewust en praktisch aan de slag wilt met je gezondheid en vitaliteit!

Je leert in één training dat nergens anders wordt aangeboden. Het bevat de belangrijkste basis waarmee je makkelijk en flexibel technieken leert om goed aan te voelen wat bij je past en wat gezond is voor jou. En wat er voor nodig is om dit te kunnen doen zodat je betere keuzes voor jezelf kúnt gaan maken.

De training geeft praktische handvatten: het omvat de kern van wat ik heb geleerd van de cursussen, opleidingen, boeken, artikelen en persoonlijke begeleiding; de belangrijkste onderwerpen en technieken die mij hebben geholpen om mij te ontwikkelen van iemand die gezondheidsklachten wegdrukte en overleefde naar iemand die zich gebalanceerd, bewust en vitaal voelt. Ik heb vertrouwen: mijn verstand, gevoel en lichaam werken samen.

Wil jij dit ook leren?

Dan is deze training echt iets voor jou.

 

leren hoe je kunt checken wat voor jou wel en niet gezond is, wat je vitaliteit positief of negatief beïnvloedt, die keuzes maken die jouw gezondheid en vitaliteit positief beïnvloeden, leren gezond te leven, volhouden gezond leven, gezond oud worden

Wat je in deze training leert: 

Je gaat bewust en actief met je eigen energie en vitaliteit aan de slag: alleen jij kunt bepalen wat gezond is voor jou als je onderscheid kunt maken tussen de werkelijke boodschap (dat wat werkelijk gezond is voor jou) en 'de rest informatie'. Als je wilt aanvoelen wat voor jou gezond is en wat je vitaliteit positief/negatief beïnvloedt.

  • De eerste stap is een basis creëren: vergelijk het met een auto die een onderstel nodig heeft. Ik neem je hier stap voor stap in mee. Het gaat om de beginselen van werken met energie;
  • Vervolgens leer je hoe je onderscheid maakt tussen de werkelijke boodschap en 'de rest informatie' of: 'de ruis op de lijn'. Vergelijk het met het luisteren naar de radio: je wilt de muziek en/of de presentator horen zonder bijgeluiden zodat je het goed kunt horen en verstaan. Ik neem je stap voor stap mee wat voor ruis op de lijn kan zorgen en hoe je hier effectief mee om kunt gaan.
  • Je leert het belang van de verschillende onderwerpen en de effecten die ze hebben op je energie en vitaliteit.

Stap voor stap leer je die keuzes te maken die werkelijk bij je passen en die je vitaliteit verbeteren. Je gaat je steeds rustiger, fijner, bewuster en vitaler voelen.

 

De planning is dat ik deze training in februari 2021 beschikbaar heb!

 

(*) ter aanvulling op reguliere geneeskunde