Meer Vitaliteit? Dat is Jóuw bewuste keuze

Deze training bevat technieken die jou helpen passende keuzes te maken, zodat jij je gezond en vitaal kunt voelen. Iedereen is uniek: leer jouw eigen energie aanvoelen!

Dit is dé training als jij bewust en praktisch aan de slag wilt met jouw gezondheid en vitaliteit! Je leert in één training wat nergens anders wordt aangeboden: je leert de effecten kennen op -en bewuste keuzes maken ten behoeve van- jouw gezondheid. In drie maanden tijd leer jij stap voor stap die keuzes te maken die werkelijk bij jou passen om je zo steeds gezonder en vitaler te voelen.

Persoonlijke groei en meer vitaliteit door het oplossen van gezondheidsklachten
leren leven met gezondheidsklachten, gezond leven, wat is gezond, gezond en vitaal oud worden, gezond oud worden, gezondheid en vitaliteit, fysieke en mentale gezondheidsklachten, gezondheidsklachten en vitaliteit,
leren leven met gezondheidsklachten, moeten leven met gezondheidsklachten, omgaan met gezondheidsklachten, gezond leven, wat is gezond, gezond en vitaal oud worden, gezond oud worden, gezondheid en vitaliteit, fysieke en mentale gezondheidsklachten, gezon

Hoe zou het zijn als jij je eigen gids voor je gezondheid kunt worden?

Iedereen kan leren praktisch en verstandig met zijn of haar energie om te gaan, en met je lichaam en geest aan je bewustzijn te werken. Zonder spiritueel te hoeven worden, ondersteun je daarmee je eigen gezondheid en je gevoel van vitaliteit.

Ook jij kunt je energieker, blijer en gezonder voelen. 

De Overgang

Toen ik in de overgang kwam, voelde ik mij slecht en herkende ik mijzelf niet meer. Het werd voor mij essentieel om te ontdekken wat voor mij wel of niet werkte. Ik heb stappen ondernomen die mij enorm hielpen om mijn klachten te verminderen. Oftewel: je kunt jezelf helpen en je prima voelen!

 

Wat ik ontdekte

Wat voor de één gezond is, hoeft niet perse hetzelfde op te leveren voor een ander: er is niet één aanpak die voor iedereen gezond is en voor iedereen positief werkt. En gezondheid en je vitaal voelen gaan niet alleen over voldoende bewegen en gezond eten.

 

Gezondheid gaat met name over je eigen energie

En hoe je daarmee omgaat: dát is bepalend voor je gezondheidsklachten en je gezond(er) voelen. Je gezond, fit en vitaal voelen bereik je door díe keuzes te maken, die bij jou passen.

 

Positieve resultaten voor mijn gezondheid

Ik ben mijn energie, mijn lichaam en mijn geest gaan gebruiken om keuzes te maken aangaande mijn overgangsklachten. En dat werkte! Ik ben gaan samenwerken met wat ik Je Eigen Weten noem; samenwerken met mijn intuïtie en mijn lichaam.
Ik ging mij steeds energieker, blijer en gezonder voelen.

Echter, dat ging niet zonder slag of stoot….

 

Het probleem

Je Eigen Weten is geen radiozender die je zo maar even op de juiste frequentie aanzet. Soms kreeg ik tegenstrijdige antwoorden. Bijvoorbeeld: welk voedings-supplement helpt mij op dit moment wel of niet? Dan was het antwoord zowel ja als nee...?

 

Oude pijn door onverwerkte ervaringen

Onverwerkte negatieve ervaringen blijken als een stoorzender te werken. Ze zorgen voor emoties, gedachten en overtuigingen die blokkerend werken: in je leven, in je energie en voor je gezondheid. 
Om hierin een omslag te bereiken, is een goede basis belangrijk: hoe ga je verstandig met je energie om? Hoe goed is je contact met je lichaam? En zo zijn er nog een paar belangrijke factoren die een rol spelen.

 

De eTraining leert jou wat je nodig hebt

Zodat jij gaat leren anders om te gaan met je energie en met welk soort gezondheidsklachten dan ook.

 

Wordt je eigen gids voor jouw gezondheid

Zorg dat jij door de bomen het bos wél weer leert zien, dankzij het leren maken van bewuste keuzes uit alle informatie over gezondheid die op je afkomt en beschikbaar is. Leer hoe je gezond met je lichaam en je geest om kan gaan.

 

Mijn eTraining geeft praktische handvatten

Het omvat een werkbare leidraad en aanpak van wat ik van alle trainingen, opleidingen, boeken, artikelen en persoonlijke begeleiding heb geleerd. De onderwerpen en technieken die mij hebben geholpen om mij te ontwikkelen van iemand die gezondheidsklachten wegdrukte en die probeerde te overleven, naar iemand die zich gebalanceerd, bewust en vitaal voelt.
Deze technieken helpen jou ook om voor jou passende keuzes te maken, zodat jij je gezond en vitaal kunt gaan voelen. Iedereen is uniek: leer jouw eigen energie aanvoelen!

 

Wil jij dit ook leren?

Dan is deze training echt iets voor jou.

Overgang

“Mijn overgang was een hel: mijn humeur schoot alle kanten op, ik werd dikker, zweetaanvallen uit het niets en ik had het of koud of warm, maar nooit ‘lekker’. Er zijn inmiddels veel voedingssupplementen ter ondersteuning, maar ze hielpen mij niet. Met Eveline ben ik aan de slag gegaan en nu neem ik voedingssupplementen die mij ondersteunen. Ook heb ik een aantal aanpassingen gemaakt in leefstijl. Gelukkig herken ik mijzelf weer, en mijn gezin ook. 😊”

Chronisch moe

“Ik heb jaren geleden de diagnose ‘chronisch moe’ gekregen na uiteenlopende onderzoeken, inclusief onderzoek naar tropische ziekten. Ik had Pfeiffer gehad, dat was genezen maar er kon bij mij geen oorzaak van de vermoeidheid gevonden worden. Geen arts kon mij verder helpen. Na jaren leven met vermoeidheid, ben ik bij Vita Tua Coaching gekomen. Door Holistische Therapie behandelingen ben ik (eindelijk) niet langer chronisch moe.”

Depressief

“Lange tijd ben ik depressief geweest: alles voelde zwaar; ik zag overal tegenop; ik vroeg mij af: wat doe ik hier? Ik overwoog hoe uit het leven te stappen… Toch ben ik gaan zoeken naar een oplossing en kwam uiteindelijk bij Vita Tua Coaching terecht. Ik ben met Eveline flink aan de slag gegaan: het leven hoeft niet zo zwaar te zijn. Na een jaar kan ik zeggen dat ik mijn leven op de rails heb. Ik voel mij gezond, blij en ik heb zin in het leven! Dat had ik nooit durven dromen!”

Ik heb het nu eigenlijk te druk, is het dan wel handig om nu te starten?

Tja, waarom niet? Het kost je absoluut tijd om de theorie te lezen en uit te proberen. Aan de andere kant leert deze eTraining je bewuster om te gaan met drukke periodes, hoe jij je rust kunt bewaren en hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Juist in drukke periodes!

Het nadeel van drukke periodes is dat zij elkaar opvolgen waardoor je het dus altijd (te) druk hebt. Dat betekent als je nu geen tijd hebt, dat straks ook niet hebt. Veel van de oefeningen kun je op ieder moment gedurende de dag doen.

Tenslotte is het belangrijk dat jij de eTraining in jouw tempo doet: neem per onderdeel de tijd die je nodig hebt. Ga pas naar het volgende onderdeel als dit goed voor je voelt. In principe is deze eTraining in 12 weken af te ronden, maar er langer voor nemen is natuurlijk geen enkel probleem!

Hoe weet ik of dit iets voor mij is?

Iedereen kan deze techniek leren en het  helpt jou de rest van je leven! Ik leer je 'hoe' jij je eigen gids wordt, en jij zorgt vervolgens zelf voor de invulling: waar het gaat om voeding, voedingssupplementen, bewegen, sporten, hoe je gezond met lastige situaties en mensen omgaat, of welke andere keuzes dan ook die jou helpen om je vitaler en gezonder te voelen.

Het leert je het kaf van het koren te  onderscheiden, het is vervolgens aan jou om het toe te passen en je bewust te worden wat jouw gezondheid en vitaliteit positief of negatief beïnvloedt. 

Ik ben niet zo van meditaties maar ik wil mij wel gezonder en vitaler voelen: is deze training voor mij geschikt?

Er zijn heel veel soorten meditaties en ik weet natuurlijk niet waarom mediteren tot op heden voor jou geen succes is geweest. Wat ik wél kan vertellen is dat deze eTraining geleide (MP3) en zelfstandig uit te voeren visualisaties met een specifiek doel bevat. Dit maakt dat jij je aandacht op iets richt, je bent 'bezig' en door te visualiseren kijk je als het ware mee. De visualisaties werken naar iets toe: het heeft een doel en werken heel krachtig! Misschien geeft dit jou een andere ervaring dan wat je tot nu toe ervaren hebt?

In mijn praktijk heb ik een enkele client gehad die of nog nooit had gemediteerd of die er net als jij niets mee had: tot op heden heeft het nog niemand tegen gehouden om mooie resultaten te bereiken.

Wat je in deze training leert: 

Je leert in drie maanden, met behulp van acht modules, je eigen gids voor jouw gezondheid te worden: je leert 'hoe' jij zelf gezonde keuzes kunt maken, hoe jij gezond met je lichaam en je geest omgaat, waarna jij zelf de ‘wat, hoeveel en het hoe lang’ leert aanvoelen. Iedereen is uniek en wat voor de één (on)gezond is, hoeft niet (on)gezond voor een ander te zijn.

 • De eerste stap is een basis creëren: vergelijk het met een huis dat op een fundering wordt gebouwd. Ik neem je hier stap voor stap in mee om jouw eigen fundering aan te leggen. Het gaat om de beginselen van werken met je eigen energie;
 • Vervolgens leer jij hoe je onderscheid maakt tussen de werkelijke boodschap en 'de rest informatie' of: 'de ruis op de lijn'. Vergelijk het met het luisteren naar de radio: je wilt én de juiste zender hebben én je wilt de juiste frequentie zodat jij de muziek en/of de presentator zonder bijgeluiden kunt horen en verstaan. Ik neem je stap voor stap mee hoe jij op de juiste frequentie af kunt stemmen, in wat voor ruis op de lijn kan zorgen en hoe jij daar effectief mee omgaat.
 • Je leert over de verschillende onderwerpen die effect hebben op jouw energie, jouw gezondheid en jouw gevoel van vitaliteit.

Stap voor stap leer jij die keuzes maken die werkelijk bij jou passen en die jouw gezondheid en vitaliteit verbeteren. Jij gaat je steeds rustiger, fijner, bewuster en vitaler voelen.

 

Heb je hier vragen over?

Je kunt contact met mij opnemen via deze link.

Wat ontvang je bij deze training?

 1. het werkboek (pdf) met de theorie, vragen en oefeningen; de vragen krijg je ook apart in een word bestand zodat je eenvoudig digitaal notities kunt maken, indien dat je voorkeur is;
 2. per module een inleidende video-opname
 3. 11 geleide visualisaties in MP3 plus een extra bonus MP3 voor een energie-boost

In drie maanden leer je alles wat je nodig hebt om gezonde keuzes voor jezelf te maken: je gaat je steeds prettiger, rustiger en vitaler voelen.

Heb je tijdens de training vragen? Je kunt altijd contact met mij opnemen.

€ 299

Prijs is inclusief BTW

Ben jij er aan toe om op een effectieve manier je gezonder en vitaler te voelen?

Deze training is gericht op kennis: welke invloeden hebben effect op jouw energie, en dus op jouw gezondheid en gevoel van vitaliteit. Je leert hoe het werkt en over eventuele valkuilen. 

En vervolgens ga jij de kennis voor jouzelf uitproberen en ervaren. Want zo kom jij erachter wat bij jou past. De technieken zijn bedoeld om makkelijk en flexibel in je (drukke) leven in te passen.

Naarmate jij de kennis meer toepast en oefent, wordt jouw eigen antenne scherper en preciezer.
Stap voor stap leer jij die keuzes te maken die werkelijk bij jou passen en die jouw vitaliteit verbeteren.

Je krijgt de volledige training in één keer

Door op de betreffende button (Ja, ik wil ..) te klikken, koop je de eTraining. Na de betaling krijg je een e-mail met een link om de volledige eTraining te downloaden. Vervolgens zet je het op het apparaat naar jouw keuze om het te lezen, aantekeningen te maken en/of te beluisteren.  

Wil jij investeren in jouw gezondheid?

Met deze eTraining doe je dat voor nu én voor later: want wat jij nu kunt doen voor jouw gezondheid, door voor jou passende keuzes te maken en op te ruimen wat jou in de weg zit, dat hoef je later niet meer te corrigeren. 

Deze technieken kunnen niet in een lade of boekenkast belanden: als jij weet hoe het werkt en wat het voor jou doet, pas je het toe wanneer jij het nodig hebt.

Een extra bonus

Om de lancering te vieren heb ik een extra bonus visualisatie (MP3) toegevoegd, voor die momenten dat jij wat extra energie kunt gebruiken.

 

Met deze eTraining deel ik met jou technieken die mij ook hebben geholpen, met zowel mentale als fysieke gezondheidsklachten

Het heeft mij geholpen om mij te ontwikkelen van iemand die gezondheidsklachten wegdrukte en die probeerde te overleven, naar iemand die zich gebalanceerd, bewust en vitaal voelt.

Ik heb mijn balans gevonden, mijn dans rondom een centrum.

En inmiddels heb ik ervaren dat het nooit te laat is, om met deze technieken aan de slag te gaan: ze doen altijd goed! Wie of wat je ook bent, ongeacht je leeftijd. 

Het is een combinatie van kennis, persoonlijke inzichten en oefeningen die ik nergens anders heb gezien om jouw eigen gezondheid en gevoel van vitaliteit vooruit te helpen.

Voor nu en voor later

Want wat jij nu kunt doen voor jouw gezondheid, door voor jou passende keuzes te maken en op te ruimen wat jou energetisch in de weg zit, hoef jij later niet meer te corrigeren.

Ook jij kan dit leren

Iedereen kan leren praktisch en verstandig met zijn of haar energie om te gaan, en met je lichaam en geest aan je bewustzijn te werken.

Zonder spiritueel te hoeven worden, ondersteun jij hiermee jouw eigen gezondheid en je gevoel van vitaliteit.

Velen zijn jou voor gegaan: doe je mee?

Snelle beslissers hebben voordeel!

Heb jij van mij e-mails ontvangen naar aanleiding van het eBook 'De sleutel tot meer gezondheid'? Dan heb je de korting met een extra bonus ontvangen. Hou de geldigheid goed in de gaten!

En..

Om de lancering te vieren heb ik een bonus visualisatie (MP3) toegevoegd, voor die momenten dat jij wat extra energie kunt gebruiken.

 

Ik help je graag op weg

 • Ben jij op zoek een effectieve aanpak om je gezonder en vitaler te voelen?
 • Heb jij mentale en/of fysieke gezondheidsklachten?
 • Wil jij leren hoe jij je eigen gids voor jouw gezondheid kunt worden?

 

Met deze unieke training leer jij precies datgene wat jij nodig hebt!

Is het voor jou ook tijd om effectief in jouw gezondheid en welzijn te investeren? 

 

Wat ontvang je bij deze eTraining?

 1. het werkboek (pdf) met de theorie, vragen en oefeningen; de vragen krijg je ook apart in een word bestand zodat je eenvoudig digitaal notities kunt maken, indien dat je voorkeur is;
 2. per module een inleidende video-opname
 3. 11 geleide visualisaties in MP3 plus een extra bonus MP3 voor een energie-boost

In drie maanden leer je alles wat je nodig hebt om gezonde keuzes voor jezelf te maken: je gaat je steeds prettiger rustiger en vitaler voelen.

Heb je tijdens de training vragen? Je kunt altijd contact met mij opnemen.

€ 299

Prijs is inclusief BTW

leren leven met gezondheidsklachten, gezond leven, wat is gezond, gezond en vitaal oud worden, gezond oud worden, gezondheid en vitaliteit, fysieke en mentale gezondheidsklachten, gezondheidsklachten en vitaliteit,