Hoe kan ik jou helpen?

  • In mijn Blog kun je tips, inzichten en informatie vinden die je op weg helpen om je gezonder en vitaler te voelen. Klik hier.

 

  • Met het delen van tips, inzichten en ervaringen op sociale media: als je mij wilt volgen, klik dan op Facebook of op Instagram.

 

 

  • Met de eTraining: Meer Vitaliteit? Dat is Jóuw bewuste keuze. Dit is dé training als je bewust en praktisch aan de slag wilt met jouw gezondheid en vitaliteit! Je leert in één training wat nergens anders wordt aangeboden: je leert de effecten kennen op - en bewuste keuzes maken ten behoeve van - jouw gezondheid. Stap voor stap leer jij die keuzes te maken die werkelijk bij jou passen om je zo steeds gezonder en vitaler te voelen. Klik hier voor meer informatie over de eTraining.

 

  • Met mijn gratis eBook: 'De sleutel tot meer gezondheid': het biedt je inzicht in de rol van energie op jouw gezondheid en het bevat oefeningen om dat te ervaren. Klik hier om het eBook aan te vragen.

 

  • Met mijn Vita Tua Inspiratiemails: maandelijks ontvang je gratis nieuwe inspiratie in je mailbox over onderwerpen die te maken hebben met je gezondheid en je gevoel van vitaliteit. Heb jij behoefte aan inspiratie? Schrijf je hier in.
leren leven met gezondheidsklachten, gezond leven, wat is gezond, gezond en vitaal oud worden, gezond oud worden, gezondheid en vitaliteit, fysieke en mentale gezondheidsklachten, gezondheidsklachten en vitaliteit,