Weet jij welke factoren jouw gezondheid beïnvloeden?

Misschien ken je ze wel: zorg ervoor dat je meer beweegt, ga vaker de natuur in, zorg voor minder stress (soms met tips hoe je dit kunt doen) en zorg voor gezonde voeding en drinken. 

Wat mij betreft bekende stokpaardjes. Maar er is nog een schakel waarmee jij het verschil kunt maken.

leren leven met gezondheidsklachten, moeten leven met gezondheidsklachten, omgaan met gezondheidsklachten, gezond leven, wat is gezond, gezond en vitaal oud worden, gezond oud worden, gezondheid en vitaliteit, fysieke en mentale gezondheidsklachten, gezon

Mijn gratis eBook ‘De sleutel tot meer gezondheid' biedt je inzicht in de rol van energie op jouw gezondheid. Het bevat waardevolle informatie over wat je zelf kunt doen om je gezonder en vitaler te voelen.

En dat is meer dan je denkt!

Met dit eBook kun jij het verschil al ervaren wat de inzichten en oefeningen voor je doen.

In welke mate je gezondheidsklachten ervaart, van lichte tot zware chronische aandoeningen: voor jou is er ook een verschil te ervaren in je eigen energie en in je gezondheid.

Het bevat oefeningen die je makkelijk in kunt passen in je drukke agenda en je kunt ze op verschillende momenten gedurende de dag doen. Zo kun je ervaren welke verschillen jij kunt bereiken door je bewust te worden van de rol van energie.

Wil jij ook meer zelf doen om je gezonder en vitaler te voelen?

 


«   »