Meer Vitaliteit? dat is Jouw bewuste keuze

Deze training bevat technieken die jou helpen passende keuzes te maken, zodat jij je gezond en vitaal kunt voelen. Iedereen is uniek: leer je eigen energie aanvoelen!

Dit is dé training als je bewust en praktisch aan de slag wilt met je gezondheid en vitaliteit! Je leert in één training wat nergens anders wordt aangeboden: je leert de effecten kennen op - en bewuste keuzes maken ten behoeve van - je gezondheid. Stap voor stap leer je die keuzes te maken die werkelijk bij je passen om je zo steeds gezonder en vitaler te voelen.

(in de afbeelding(en) hierboven: informatieve foto's en eventueel video's. Gebruik je foto's van mensen, zorg dan dat de koper zich hierin kan herkennen).

 

Hoe zou het zijn als jij je eigen gids voor je gezondheid kunt worden?

Iedereen kan leren praktisch en verstandig met zijn of haar energie om te gaan, en met je lichaam en je geest aan je bewustzijn te werken. Zonder spiritueel te hoeven worden, ondersteun je hiermee je eigen gezondheid en je gevoel van vitaliteit.

De Overgang

Toen ik in de overgang kwam, voelde ik mij slecht en herkende ik mijzelf niet meer. Het werd voor mij essentieel om te ontdekken wat voor mij wel of niet werkte. Ik heb stappen ondernomen die mij enorm hielpen om mijn klachten te verminderen. Oftewel: je kunt jezelf helpen en je prima voelen!

 

Wat ik ontdekte

Wat voor de één gezond is, hoeft niet perse hetzelfde op te leveren voor een ander: er is niet één aanpak die voor iedereen gezond is en voor iedereen positief werkt. En gezondheid en je vitaal voelen gaan niet alleen over voldoende bewegen en gezond eten.

 

Gezondheid gaat met name over je eigen energie

En hoe je hiermee omgaat: dát is bepalend voor je gezondheidsklachten en je gezond(er) voelen. Je gezond, fit en vitaal voelen bereik je door díe keuzes te maken, die bij jou passen.

 

Mijn aanpak die effect oplevert

Ik ben mijn energie, mijn lichaam en mijn geest gaan gebruiken om keuzes te maken aangaande mijn overgangsklachten. En dat werkte! Ik ben gaan samenwerken met wat ik Je Eigen Weten noem; samenwerken met mijn intuïtie en mijn lichaam.
Ik ging mij steeds energieker, blijer en gezonder voelen. Echter, dat ging niet zonder slag of stoot….

 

Het probleem

Je Eigen Weten is geen radiozender die je zo maar even op de juiste frequentie aanzet. Soms kreeg ik tegenstrijdige antwoorden.  Bijvoorbeeld: welk voedings-supplement helpt mij op dit moment wel of niet?

 

Oude pijn door onverwerkte ervaringen

Onverwerkte negatieve ervaringen blijken als een stoorzender te werken. Ze zorgen voor emoties, gedachten en overtuigingen die blokkerend werken: in je leven, in je energie en voor je gezondheid. 
Om hierin een omslag te bereiken, is een goede basis belangrijk: hoe ga je verstandig met je energie om? Hoe goed is je contact met je lichaam? En zo zijn er nog een paar belangrijke factoren die een rol spelen.

 

De eTraining leert jou wat je nodig hebt

Zodat jij gaat leren anders om te gaan met welk soort gezondheidsklachten dan ook.

 

Wordt je eigen gids voor je gezondheid

Zorg dat jij door de bomen het bos wél weer leert zien, dankzij het leren maken van bewuste keuzes uit alle informatie over gezondheid die op je afkomt en beschikbaar is. Leer hoe je gezond met je lichaam en je geest om kan gaan.

 

Mijn eTraining geeft praktische handvatten

Het omvat een werkbare leidraad en aanpak van wat ik van alle trainingen, opleidingen, boeken, artikelen en persoonlijke begeleiding heb geleerd. De onderwerpen en technieken die mij hebben geholpen om mij te ontwikkelen van iemand die gezondheidsklachten wegdrukte en die probeerde te overleven, naar iemand die zich gebalanceerd, bewust en vitaal voelt.
Deze technieken helpen jou ook om voor jou passende keuzes te maken, zodat jij je gezond en vitaal kunt gaan voelen. Iedereen is uniek: leer je eigen energie aanvoelen!

 

Wil jij dit ook leren?

Dan is deze training echt iets voor jou.

Overgang

“Mijn overgang was een hel: mijn humeur schoot alle kanten op, ik werd dikker, zweetaanvallen uit het niets en ik had het of koud of warm, maar nooit ‘lekker’. Er zijn inmiddels veel voedingssupplementen ter ondersteuning, maar ze hielpen mij niet. Met Eveline ben ik aan de slag gegaan en nu neem ik voedingssupplementen die mij ondersteunen. Ook heb ik een aantal aanpassingen gemaakt in leefstijl. Gelukkig herken ik mijzelf weer, en mijn gezin ook. 😊”

Chronisch moe

“Ik heb jaren geleden de diagnose ‘chronisch moe’ gekregen na uiteenlopende onderzoeken, inclusief onderzoek naar tropische ziekten. Ik had Pfeiffer gehad, dat was genezen maar er kon bij mij geen oorzaak van de vermoeidheid gevonden worden. Geen arts kon mij verder helpen. Na jaren leven met vermoeidheid, ben ik bij Vita Tua Coaching gekomen. Door Holistische Therapie behandelingen ben ik (eindelijk) niet langer chronisch moe.”

Depressief

“Lange tijd ben ik depressief geweest: alles voelde zwaar; ik zag overal tegenop; ik vroeg mij af: wat doe ik hier? Ik overwoog hoe uit het leven te stappen… Toch ben ik gaan zoeken naar een oplossing en kwam uiteindelijk bij Vita Tua Coaching terecht. Ik ben met Eveline flink aan de slag gegaan: het leven hoeft niet zo zwaar te zijn. Na een jaar kan ik zeggen dat ik mijn leven op de rails heb. Ik voel mij gezond, blij en ik heb zin in het leven! Dat had ik nooit durven dromen!”

(tekstblok: reviews/testimonials, het is nu een nieuwe training dus je kunt nog geen reviews over deze training laten zien, maar wel andere reviews van klanten. Na de training zou ik reviews vragen en dan hier plaatsen. Dat is relevanter dan van andere klanten.)

Hoe weet ik of dit iets voor mij is?

Iedereen kan deze techniek leren en het  helpt jou de rest van je leven! Ik leer je 'hoe' jij je eigen gids wordt, en jij zorgt vervolgens zelf voor de invulling: waar het gaat om voeding, voedingssupplementen, bewegen, sporten, hoe je gezond met lastige situaties en mensen omgaat, of welke andere keuzes dan ook die jou helpen om je vitaler en gezonder te voelen.

Het leert je het kaf van het koren onderscheiden, het is vervolgens aan jou om het toe te passen en je bewust te worden wat jouw gezondheid en vitaliteit positief of negatief beïnvloedt. 

Ik heb het nu eigenlijk te druk, is het dan wel handig om nu te starten?

Tja, waarom niet? Het kost je absoluut tijd om de theorie te lezen en uit te proberen. Aan de andere kant leert deze eTraining je bewuster om te gaan met drukke periodes, hoe jij je rust kunt bewaren en hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Juist in drukke periodes!

Het nadeel van drukke periodes is dat zij elkaar opvolgen waardoor je het dus altijd (te) druk hebt. Veel van de oefeningen kun je op ieder moment gedurende de dag doen. Tenslotte is het belangrijk dat jij de eTraining in jouw tempo doet: neem per onderdeel de tijd die je nodig hebt. Ga pas naar het volgende onderdeel als dit goed voor je voelt. In principe is deze eTraining in 12 weken af te ronden, maar er langer voor nemen is natuurlijk geen enkel probleem!

Ik ben niet zo van meditaties maar ik wil mij wel gezonder en vitaler voelen: is deze training voor mij geschikt?

Er zijn heel veel soorten meditaties en ik weet natuurlijk niet waarom mediteren tot op heden voor jou geen succes is geweest. Wat ik wél kan vertellen is dat deze eTraining geleide (MP3) en zelfstandig uit te voeren visualisaties met een specifiek doel bevat. Dit maakt dat jij je aandacht op iets richt, je bent 'bezig' en door te visualiseren kijk je als het ware mee. De visualisaties werken tevens naar iets toe: het heeft een doel. Ze werken heel krachtig! Misschien geeft dit jou een andere ervaring dan wat je tot nu toe ervaren hebt?

In mijn praktijk heb ik een enkele client gehad die of nog nooit had gemediteerd of die er net als jij niets mee had: tot op heden heeft het nog niemand tegen gehouden om mooie resultaten te bereiken.

(tekstblok: Bezwaren/twijfels/vooroordelen: Benoemen en wegnemen)

Wat je in deze training leert: 

Je leert in 8 modules je eigen gids voor jouw gezondheid te worden: je leert 'hoe' jij zelf gezonde keuzes kunt maken, hoe jij gezond met je lichaam en je geest om kan gaan, waarna jij zelf de ‘wat, hoeveel en het hoe lang’ leert aanvoelen. Iedereen is uniek en wat voor de één (on)gezond is, hoeft niet (on)gezond voor een ander te zijn.

 • De eerste stap is een basis creëren: vergelijk het met een huis dat op een fundering wordt gebouwd. Ik neem je hier stap voor stap in mee om je eigen fundering aan te leggen. Het gaat om de beginselen van werken met energie;
 • Vervolgens leer je hoe je onderscheid maakt tussen de werkelijke boodschap en 'de rest informatie' of: 'de ruis op de lijn'. Vergelijk het met het luisteren naar de radio: je wilt én de juiste zender hebben én je wilt de muziek en/of de presentator horen zonder bijgeluiden zodat je het goed kunt horen en verstaan. Ik neem je stap voor stap mee hoe jij op de juiste frequentie af kunt stemmen, wat voor ruis op de lijn kan zorgen en hoe je hier effectief mee om kunt gaan.
 • Je leert over de verschillende onderwerpen die effecten hebben op je energie, je gezondheid en je vitaliteit.

Stap voor stap leer je die keuzes te maken die werkelijk bij je passen en die je gezondheid en je vitaliteit verbeteren. Je gaat je steeds rustiger, fijner, bewuster en vitaler voelen.

 

De eTraining is te volgen in drie varianten

Bepaal zelf welk pakket het beste bij jou past, waar jij je het prettigst bij voelt. Heb je hier vragen over? Je kunt contact met mij opnemen via deze link.

ZILVER

Met het 'Zilver'-pakket ontvang je:

 1. het werkboek (pdf) met de theorie, vragen en oefeningen; de vragen krijg je ook apart in een word bestand;
 2. per module een korte video-opname
 3. 11 geleide visualisaties in MP3

Dit is de variant zonder interactie: heb je ervaring met mediteren/visualiseren en geen behoefte in contact met medecursisten, dan is dit voor jou een geschikte variant. Een afspraak maken voor een consult kan natuurlijk altijd.

€ 397

GOUD

Met het 'Goud'-pakket ontvang je:

 1. het werkboek (pdf) met de theorie, vragen en oefeningen; de vragen krijg je ook apart in een word bestand;
 2. per module een korte video-opname
 3. 11 geleide visualisaties in MP3
 4. toegang tot een besloten Facebookgroep

Dit is Zilver mét toegang tot de besloten Facebookgroep waar je medecursisten ontmoet en waar ik regelmatig vragen beantwoord. Vind je het fijn om ervaringen uit te wisselen met medecursisten en van mij af en toe feedback te ontvangen? Dan is dit een geschikte variant voor jou. 

€ 497

PLATINA

Met het 'Platina'-pakket ontvang je:

 1. het werkboek (pdf) met de theorie, vragen en oefeningen; de vragen krijg je ook apart in een word bestand;
 2. per module een korte video-opname
 3. 11 geleide visualisaties in MP3
 4. toegang tot een besloten Facebookgroep
 5. 4 consulten (+ om de 3/4 weken)

Dit is de luxe variant: is deze training je eerste stap naar mediteren/ visualiseren en kijk je voor het eerst verder dan puur je lichaam waar het gaat om gezondheid en vitaliteit? Dan sluit deze variant het beste bij je aan. 

€ 697

(Secundaire Call to Action - bijvoorbeeld betaling in termijnen, hoe kun je dit aanvragen en in hoeveel termijnen?)

Ben jij er aan toe om op een effectieve manier je gezonder en vitaler te voelen?

Deze training is gericht op kennis: welke invloeden hebben effect op je gezondheid en vitaliteit, je leert hoe het werkt en over eventuele valkuilen. 

En vervolgens ga je de kennis voor jezelf uitproberen en ervaren. Want zo kom je er achter wat bij je past. De technieken zijn bedoeld om makkelijk en flexibel in je (drukke) leven in te passen.

Naarmate je de kennis meer toepast en oefent, wordt je eigen antenne scherper en preciezer.
Stap voor stap leer je die keuzes te maken die werkelijk bij je passen en die je vitaliteit verbeteren.

Wil jij investeren in je gezondheid?

Met deze eTraining doe je dit voor nu én voor later: want wat je nu kunt doen voor je gezondheid, door voor jou passende keuzes te maken, hoef je later niet meer te corrigeren.

Snelle beslissers krijgen 10% korting! Deze introductiekorting loopt af op 27 april 2021!

(tekstblok: Autoriteit uitstralen - waarom moeten ze deze training kopen of waarom moeten ze bij jou kopen?)

(tekstblok: Schaarste: benadruk hoe de beschikbaarheid beperkt is, in ieder geval van de training Platina, maar ook eventuele tijdelijke acties, of tot wanneer de bonussen inclusief zijn en daarna niet meer)