eTraining Meer Vitaliteit? Dat is Jóuw bewuste keuze

Deze training bevat technieken die jou helpen passende keuzes te maken, zodat jij je gezond en vitaal kunt voelen. Iedereen is uniek: leer je eigen energie aanvoelen!

Dit is dé training als jij bewust en praktisch aan de slag wilt met jouw gezondheid en vitaliteit! Je leert in één training wat nergens anders wordt aangeboden: je leert de effecten kennen op -en bewuste keuzes maken ten behoeve van- jouw gezondheid. Stap voor stap leer jij die keuzes te maken die werkelijk bij jou passen om je zo steeds gezonder en vitaler te voelen.

De Overgang

Toen ik in de overgang kwam, voelde ik mij slecht en herkende ik mijzelf niet meer. Het werd voor mij essentieel om te ontdekken wat voor mij wel of niet werkte. Ik heb stappen ondernomen die mij enorm hielpen om mijn klachten te verminderen. Oftewel: je kunt jezelf helpen en je prima voelen!

 

Wat ik ontdekte

Wat voor de één gezond is, hoeft niet perse hetzelfde op te leveren voor een ander: er is niet één aanpak die voor iedereen gezond is en voor iedereen positief werkt. En gezondheid en je vitaal voelen gaan niet alleen over voldoende bewegen en gezond eten.

 

Gezondheid gaat met name over je eigen energie

En hoe je hiermee omgaat: dát is bepalend voor je gezondheidsklachten en je gezond(er) voelen. Je gezond, fit en vitaal voelen bereik je door díe keuzes te maken, die bij jou passen.

 

Mijn aanpak die effect oplevert

Ik ben mijn energie, mijn lichaam en mijn geest gaan gebruiken om keuzes te maken aangaande mijn overgangsklachten. En dat werkte! Ik ben gaan samenwerken met wat ik Je Eigen Weten noem; samenwerken met mijn intuïtie en mijn lichaam.
Ik ging mij steeds energieker, blijer en gezonder voelen.

Echter, dat ging niet zonder slag of stoot….

 

Het probleem

Je Eigen Weten is geen radiozender die je zo maar even op de juiste frequentie aanzet. Soms kreeg ik tegenstrijdige antwoorden.  Bijvoorbeeld: welk voedings-supplement helpt mij op dit moment wel of niet?

 

Oude pijn door onverwerkte ervaringen

Onverwerkte negatieve ervaringen blijken als een stoorzender te werken. Ze zorgen voor emoties, gedachten en overtuigingen die blokkerend werken: in je leven, in je energie en voor je gezondheid. 
Om hierin een omslag te bereiken, is een goede basis belangrijk: hoe ga je verstandig met je energie om? Hoe goed is je contact met je lichaam? En zo zijn er nog een paar belangrijke factoren die een rol spelen.

 

De eTraining leert jou wat je nodig hebt

Zodat jij gaat leren anders om te gaan met je energie en welk soort gezondheidsklachten dan ook.

 

Wordt je eigen gids voor je gezondheid

Zorg dat jij door de bomen het bos wél weer leert zien, dankzij het leren maken van bewuste keuzes uit alle informatie over gezondheid die op je afkomt en beschikbaar is. Leer hoe je gezond met je lichaam en je geest om kan gaan.

 

Mijn eTraining geeft praktische handvatten

Het omvat een werkbare leidraad en aanpak van wat ik van alle trainingen, opleidingen, boeken, artikelen en persoonlijke begeleiding heb geleerd. De onderwerpen en technieken die mij hebben geholpen om mij te ontwikkelen van iemand die gezondheidsklachten wegdrukte en die probeerde te overleven, naar iemand die zich gebalanceerd, bewust en vitaal voelt.
Deze technieken helpen jou ook om voor jou passende keuzes te maken, zodat jij je gezond en vitaal kunt gaan voelen. Iedereen is uniek: leer jouw eigen energie aanvoelen!

 

Wil jij dit ook leren?

Dan is deze training echt iets voor jou.

 

leren hoe je kunt checken wat voor jou wel en niet gezond is, wat je vitaliteit positief of negatief beïnvloedt, die keuzes maken die jouw gezondheid en vitaliteit positief beïnvloeden, leren gezond te leven, volhouden gezond leven, gezond oud worden;

Wat je in deze training leert: 

Je leert in 8 modules je eigen gids voor jouw gezondheid te worden: je leert 'hoe' jij zelf gezonde keuzes kunt maken, hoe jij gezond met je lichaam en je geest omgaat, waarna jij zelf de ‘wat, hoeveel en het hoe lang’ leert aanvoelen. Iedereen is uniek en wat voor de één (on)gezond is, hoeft niet (on)gezond voor een ander te zijn.

  • De eerste stap is een basis creëren: vergelijk het met een huis dat op een fundering wordt gebouwd. Ik neem je hier stap voor stap in mee om jouw eigen fundering aan te leggen. Het gaat om de beginselen van werken met energie;
  • Vervolgens leer je hoe jij onderscheid maakt tussen de werkelijke boodschap en 'de rest informatie' of: 'de ruis op de lijn'. Vergelijk het met het luisteren naar de radio: je wilt én de juiste zender hebben én je wilt de muziek en/of de presentator horen zonder bijgeluiden zodat je het goed kunt horen en verstaan. Ik neem je stap voor stap mee hoe jij op de juiste frequentie af kunt stemmen, wat voor ruis op de lijn kan zorgen en hoe jij hier effectief mee omgaat.
  • Je leert over de verschillende onderwerpen die effect hebben op jouw energie, jouw gezondheid en jouw vitaliteit.

Stap voor stap leer jij die keuzes te maken die werkelijk bij jou passen en die jouw gezondheid en jouw vitaliteit verbeteren. Jij gaat je steeds rustiger, fijner, bewuster en vitaler voelen.

 

Mijn eTraining geeft praktische handvatten

Het omvat een werkbare leidraad en aanpak van wat ik van alle trainingen, opleidingen, boeken, artikelen en persoonlijke begeleiding heb geleerd. De onderwerpen en technieken die mij hebben geholpen om mij te ontwikkelen van iemand die gezondheidsklachten wegdrukte en die probeerde te overleven, naar iemand die zich gebalanceerd, bewust en vitaal voelt.
Deze technieken helpen jou ook om voor jou passende keuzes te maken, zodat jij je gezond en vitaal kunt gaan voelen. Iedereen is uniek: leer jouw eigen energie aanvoelen!

 

Het behoort tot de mogelijkheden van ons allemaal

Iedereen kan leren praktisch met energie om te gaan, en met je lichaam en je geest aan bewustzijn te werken. Zonder spiritueel te hoeven worden, ondersteun jij hiermee jouw eigen gezondheid en jouw gevoel van vitaliteit.

 

Ik help je graag op weg

  • Ben jij op zoek een effectieve aanpak om je gezonder en vitaler te voelen?
  • Heb jij mentale en/of fysieke gezondheidsklachten?
  • Wil jij leren hoe jij je eigen gids voor je gezondheid kunt worden?

 

Met deze unieke training leer je precies datgene wat jij nodig hebt!

Is het voor jou ook tijd om effectief in jouw gezondheid en welzijn te investeren? 

 

Deze training is vanaf 30 april beschikbaar: hou het in de gaten! 

Snelle beslissers kunnen gebruik maken van een introductiekorting.

Heb je mijn eBook gedownload en/of je aangemeld voor mijn Vita Tua Inspiratiemail?

Dan geniet je van een extra bonus!

 

Heb je vragen?

Je kunt contact met mij opnemen via deze link.