Vraag jij je af wat er mogelijk is op het gebied van gezondheid?

Misschien heb je last van gezondheidsklachten, fysiek en/of mentaal, en heb jij je wel eens afgevraagd of er toch niet iets is zodat je je klachten kunt verminderen? Ik heb in dezelfde positie gezeten en heb datgene geleerd om mijzelf en nu ook anderen effectief te helpen. Het is complementair aan reguliere geneeskunde en het gaat om kennis die je niet op school leert. 

leren leven met gezondheidsklachten, gezond leven, wat is gezond leven? je vitaal voelen, gezond en vitaal oud worden, gezond oud worden, gezondheid en vitaliteit

Vraag jij je af wat je nog meer kunt doen om je gezonder en vitaler te voelen?

Zoals ik al schreef, daar heb ik mijn werk van gemaakt: ik moest maar leven met bijvoorbeeld chronische vermoeidheid. Zo heb ik ook last gehad van andere klachten: de oorzaak was bij mij vaak onbekend, soms kreeg ik een medicament (met vervelende bijwerkingen) en soms was er niets aan te doen. 

Het probleem was dat het altijd over de symptomen gaat, maar nooit over de oorzaken van je klachten

Want waar komen je klachten vandaan? Wat maakt dat je deze hebt gekregen? Na een lange en leerzame weg weet ik nu wat je gezondheid en gevoel van vitaliteit beïnvloedt. Het gaat om de werkelijke oorzaken van gezondheidsklachten en daar heb je zelf controle over. Je lichaam heeft een signaalfunctie en deze signalen kun je leren begrijpen zodat je kunt gaan samenwerken met je lichaam. Als je daarnaast ook gaat samenwerken met je geest (je gedachten, je gevoelens, emoties, wil en dergelijke) dan kun je heel veel bereiken om je beter te voelen.

Wil je kennis maken met factoren waar ik onder andere mee werk?

Het gratis eBook ‘De sleutel tot meer gezondheid' biedt je inzicht in de rol van energie op jouw gezondheid. Het bevat oefeningen die je makkelijk in kunt passen in je drukke agenda en je kunt ze op verschillende momenten gedurende de dag doen. Zo kun je ervaren welke verschillen jij kunt bereiken door je bewust te worden van de rol van energie.

Tijdens mijn consulten werk ik tevens met homeopathie, fytotherapie en voedingssupplementen om je lichaam extra te ondersteunen. Omdat ik met een biotensor werk is het maatwerk: ik adviseer die middelen die jou het beste ondersteunen in je proces. Mijn advies is volledig afgestemd op jouw lichaam en energie.

Meer informatie?

Het eBook kun je hier downloaden.

Op mijn website kun je meer informatie en inspiratie vinden. Hiermee kun jij zelf aan de slag om je gezonder en vitaler te voelen. Maar contact opnemen kan natuurlijk ook via deze link. 

 

Wat is jouw eerste stap?

 


«